Retourneren

U kunt het boek binnen 8 kalenderdagen na ontvangst retourneren.

Retourneren onbeschadigd(e) artikel(en)
Stuur het artikel, inclusief alle toebehoren, binnen 8 dagen na ontvangst terug, vergezeld van de originele factuur/pakbon en in een deugdelijke verpakking.

Retourzendingen zijn voor het risico van de koper. Dit houdt in dat Tekstbureau Kroes niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van geretourneerde artikelen. Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn komt de betalingsverplichting te vervallen of wordt het door u betaalde bedrag teruggestort op uw rekening.

De kosten voor het retourneren zijn voor de koper.

Retourneren beschadigd(e) of verkeerd(e) artikel(en)
Op alle artikelen die u bij ons koopt heeft u garantie. In het geval u een artikel ontvangt dat niet in perfecte staat verkeert, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Dit doen wij, afhankelijk van uw artikel, door vervanging, of terugbetaling.

Neem in dit geval altijd eerst contact op via info@vrouwenindefrontinie.nl en vermeld hierbij duidelijk uw bestelnummer en het defect.

Wijze van retourneren
Wanneer u de retour vanuit Nederland verstuurt en deze past niet door de brievenbus, dan kunt u het pakket afgeven op een agentschap van TNT Post. Pakketten voorziet TNT Post van een 3S code. Met deze code is het voor u mogelijk om het verzendtraject van pakket te volgen via de site van TNT Post www.tracktrace.nl en zo te zien wanneer het pakket op de plaats van bestemming is aangekomen. Vraagt u op het postagentschap daarom altijd om het 3S nummer.

Vul op de achterzijde van de factuur/pakbon de reden van retour in en stuur het artikel naar:

Tekstbureau Kroes
Dreijenlaan 2
6703 HA Wageningen

Let op!
Wanneer u een artikel buiten de gestelde voorwaarden terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen en kunnen wij besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neemt u in geval van twijfel eerst contact met ons op via info@vrouwenindefrontlinie.nl